latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 12/07/2021 06:51:20
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

12. marta 2021. godine držana je 33. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2020. i plan rada za 2021. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
Branislavu Džiniću, dipl. maš. inž.

 


Vesti

Vebinar Društva za KGH

Kako sprečiti prenos virusa COVID-19 kroz vazduh u komercijalnim i javnim objektima. Osnove i praktične implikacije za vlasnike zgrada, operatere i inženjere

Kao odgovor na pandemiju, poslednjeg dana aprila Društvo za KGH je održalo vebinar na temu ključnih pojmova ventilacije zatvorenog prostora i efektivne mere za sprečavanje širenja bolesti u gustoj mreži mogućih kontakata u komercijalnim, javnim i sportskim objektima.

Više od 150 učesnika pratilo je izlaganja članova Društva za KGH. Izlagali su prof. dr Ljubomir Janković, dipl. inž. maš., profesor Univerziteta u Hartfordširu, Velika Britanija, Laboratorija za nula emisije ugljenika, član CIBSE-a, ASHRAE-a, g. Rade Đukanović, dipl. inž. maš., ASHRAE BEAP, Agencija za projektovanje i konsalting, i prof. dr Marija S. Todorović, dipl. inž. maš., član Komiteta tehnologija i istraživanja i Edukativnog komiteta REHVA-e, član Tehničkog komiteta ASHRAE-a.

Uvodnu i završnu reč imao je prof. dr Branislav Todorović, predsednik Društva za KGH koji je zahvalio kolegama iz Privredne komore Srbije na podršci u organizovanju ovog skupa.

 Dalje... 

Sve vesti | Naslovna

undefined


Generalni pokrovitelj  
51. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

undefined

Pokrovitelj izložbe u okviru
51. Međunarodnog kongresa o KGH